Cervantes, 5-15 - Cerdanyola del Vallès

936 920 884

Serveis de l’escola

L’oferta educativa de FEDAC Cerdanyola es complementa amb tot un conjunt de serveis i activitats amb l’objectiu d’oferir a les famílies i als alumnes una proposta integral, alineada amb el projecte educatiu de l’escola.

Menjador

Oferim el servei de menjador escolar amb cuina pròpia a totes les famílies que necessiten, per diversos motius, que el seus fills siguin atesos durant el temps del migdia. Concebem aquest servei i el migdia com un complement de l’activitat educativa, de manera que es converteixen en un espai més des d’on treballem en l’educació integral de l’alumnat.

Consulta els diferents menús d’aquest mes.

servei d'acollida

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars, organitzem un servei d’acollida de matí, migdia i tarda per a aquelles famílies que necessiten augmentar el temps d’estada dels seus fills a l’escola.

El servei d’acollida s’ofereix de 7h a 9h al matí, de 13h a 13.15h al migdia i de 17h a 18h a la tarda.

Compra de roba escolar i llibres de text

Les famílies podeu comprar l’equipament escolar (bates, xandall de l’escola, etc.) a través de la plataforma de l’empresa Rompoda. Un cop realitzada la compra a la botiga online, al cap d’uns dies podreu recollir la vostra comanda a l’escola.

L’escola ofereix a les famílies la possibilitat de poder adquirir els llibres dels seus fills/es via Llibres Text. Un cop realitzada la compra a la botiga online, al cap d’uns dies podreu recollir la vostra comanda a l’escola.

Activitats coescolars

Proposem un ampli ventall d’activitats coescolars fora de l’horari lectiu, que complementen l’oferta pedagògica del centre. Així, programem activitats esportives, lúdiques, culturals i acadèmiques, com classes d’anglès, alemany, francès o xinès. L’objectiu d’aquestes activitats és que els alumnes puguin seguir desenvolupant les seves habilitats i intel·ligències en funció dels seus interessos personals.

Consulta la programació d’activitats coescolars per aquest curs al pdf.

Altres serveis

Casals d’estiu

Durant el mes de juliol, agost i setembre, FEDAC Cerdanyola ofereix un casal d’estiu per als nens i nenes d’educació infantil i primària. El casal d’estiu és obert a tothom, tant a alumnes de la FEDAC com d’altres escoles. És un temps per gaudir d’activitats de lleure, piscina, jocs d’aigua, activitats esportives i un vivac a l’escola.

Grups CREC

El grup CREC és l’esplai de FEDAC Cerdanyola. Està formats per alumnes des de 3r de primària fins a 2n de l’ESO amb ganes de compartir i conviure mitjançant diferents tipus d’activitats, que realitzen un cop al mes al recinte de l’escola.

El grup CREC té també com a objectiu fomentar un sentiment de pertinença a l’escola, i per això comptem amb la involucració de mestres, professors de l’escola, monitors i exalumnes.

Auxiliar de conversa en anglès

Cada curs participem en un programa d’auxiliars de conversa perquè un jove nadiu de parla anglesa faci una estada a l’escola. L’auxiliar de conversa ajuda a millorar la competència comunicativa oral en llengua anglesa de l’alumnat, ja que dona suport a l’aula i a les activitats d’anglès des del 1r curs d’infantil i fins a 4t de secundària.

Orientació psicopedagògica

Disposem d’un servei d’assessorament psicopedagògic que actua davant de qualsevol alerta relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional d’algun alumne. Aquest professional avalua les possibles intervencions a fer, dins de la mateixa escola o en un acompanyament extern si s’escau.

Aquest servei complementa el seguiment tutorial en el procés de desenvolupament personal i acadèmic de cada alumne.

Segell SMART

Des del curs 2019-2020 l’escola compta amb el Segell SMART, que certifica la qualitat educativa de FEDAC Cerdanyola. Creat per la Fundació Tr@ms i la consultora Integral i certificat per la Universitat Oberta de Catalunya, el Segell SMART avalua diferents aspectes dels centres educatius, com la gestió estratègica i operativa de l’escola, la motivació de l’equip docent, la relació de l’escola amb la societat, l’acompanyament integral a l’alumne, la incorporació de metodologies innovadores, o la transmissió i interiorització de la identitat i cultura de cada centre.

Certificat Google

Som escola certificada Google des de 2019. Aquesta distinció premia el treball de formació continua que l’equip docent de FEDAC Cerdanyola hem realitzat al llarg dels anys amb l’objectiu de millorar les nostres destreses i incorporar les solucions digitals a les pràctiques docents i generar, així, un impacte positiu en l’aprenentatge dels nostre alumnes. Aquest reconeixement també compta amb certificacions individuals que acrediten el nivell de competència del docent en les eines Google.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.