Cervantes, 5-15 - Cerdanyola del Vallès

936 920 884

Projectes de FEDAC Cerdanyola

Projectes de l'escola FEDAC-Cerdanyola:

A més de dur a terme els projectes diferenciadors vinculats al pla d’innovació pedagògica #avuixdemà2024, a FEDAC Cerdanyola participem també en una sèrie de projectes d’escola que pretenen estimular el compromís de l’alumne amb el seu aprenentatge. Són propostes motivadores que es fonamenten en els talents de l’alumnat i que permeten un aprenentatge global i més aplicat en el dia a dia.

Batxillerat Dual

Creat i desenvolupat per Academica Corporation, el Diploma Dual és el programa oficial de convalidació internacional de títols de batxillerat que permet que els alumnes aconsegueixin dues titulacions simultànies: la pròpia del seu país i l’American High School Diploma.

Quan finalitzen els seus estudis, els alumnes del Diploma Dual tenen la mateixa titulació que els alumnes americans en acabar la High School. El Diploma Dual està reconeguda per tots els Estats i universitats del món.

El programa proporciona als alumnes un alt grau d’autonomia personal, una gran facilitat en l’ús de les noves tecnologies i un alt nivell d’anglès.

Per saber-ne més: https://www.academica.school/

Interioritat

En un context cada vegada més estressant i hiperconnectat, cal trobar la manera d’educar les criatures perquè puguin donar sortida al seu món interior. Segons els experts, és important i del tot necessari donar-los eines des de ben petits per educar la seva vida interior, i així poder viure més connectats amb allò que veritablement som.

Per això, des de FEDAC Cerdanyola afavorim que els nostres alumnes trobin aquests espais i moments de calma, de silenci per aprendre a viure i conèixer la interioritat de cadascú. L’objectiu és parar per poder mirar, prestar atenció i fixar-se en les nostres sensacions, emocions i pensaments.

Innovamat

A FEDAC Cerdanyola apostem per una redescoberta de les matemàtiques a partir d’un aprenentatge competencial basat en el diàleg i la manipulació.

Amb Innovamat fomentem el pensament matemàtic i que l’alumne sigui capaç d’enfrontar-se a situacions desconegudes i dissenyar estratègies per resoldre-les, tot analitzant les seves possibles solucions i fent-se noves preguntes.

Innovatmat afavoreix, a més, que l’alumne sigui capaç de transmetre i interpretar la informació matemàtica a través de qualsevol canal: de manera gràfica o escrita, oral, amb l’ajuda de material o mitjançant la tecnologia existent. Es tracta, en definitiva, que resolgui problemes, raoni i provi, connecti, representi i comuniqui.

Colònies a tots els cursos d’infantil, primària i secundària

Apostem per les colònies des del primer curs d’educació infantil i fins a 4t de secundària. L’objectiu és oferir a tots els alumnes de FEDAC Cerdanyola l’experiència de conviure en un entorn no habitual, així com potenciar l'autonomia i el treball en un medi no acadèmic.

Així doncs, fem colònies per:

  • Fomentar l’autonomia personal.
  • Descobrir la natura i l’aproximació científica.
  • Afavorir la cohesió de grup, ser solidari, solucionar problemes d’una forma col·lectiva, ajudar els companys a superar les dificultats.
  • Experimentar sentiments i emocions.
  • Aprendre i passar-ho bé.
Programa contra el Bullying - Fundació  Barça

L’escola junt amb la Fundació Barça treballem dins el programa escolar contra el Bullying. L’objectiu és prevenir, sensibilitzar i generar coneixement sobre l’assetjament, posant en marxa totes les eines que ofereix l’esport per frenar aquesta problemàtica.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.