Cervantes, 5-15 - Cerdanyola del Vallès

936 920 884

Vine a FEDAC Cerdanyola

Vine a conèixer FEDAC Cerdanyola

FEDAC Cerdanyola és una escola oberta a l’entorn i a totes les entitats i famílies que vulguin visitar-nos per conèixer en primera persona el nostre projecte educatiu.

Estem per vosaltres sempre que ho necessiteu. Ens podeu demanar una entrevista o una visita personalitzada en qualsevol moment del curs escolar. Som, fem, estem per vosaltres!

Associació de Famílies d’Alumnes

FEDAC Cerdanyola compta amb el suport de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA). L’AFA col·labora en diferents activitats del centre i n’organitza de pròpies amb la finalitat de crear convivència entre famílies i escola.

Podeu contactar amb l’AFA de FEDAC Cerdanyola a través del correu ampa.cerdanyola@fedac.cat.

Alumni

Sempre és bonic retrobar la nostra etapa d’infantesa i de joventut amb els companys, mestres i persones que ens han ajudat a créixer i madurar. Els exalumnes gaudiu de records entranyables, i volem reviure amb vosaltres els temps passats. És per això que desitgem mantenir el lligam amb tots vosaltres.

A FEDAC Cerdanyola volem crear una associació d'exalumnes i organitzar trobades on torneu a formar part activa de la vostra antiga escola. Necessitem tenir les vostres dades per anar-vos informant de les activitats que duem a terme.

Gràcies per formar part de la gran família FEDAC!

Quin és el perfil de l’educador de FEDAC?

Busquem educadors amb talent i passió per educar, somiadors i compromesos amb el projecte de la FEDAC i el poder transformador de l’educació per crear un món millor.

Valorem

  • Titulacions polivalents per treballar en etapes diferents.
  • Titulació o capacitació per impartir les classes en anglès (nivell B2 a educació infantil i primària, i nivell C1 a ESO i batxillerat).
  • Competència digital (dispositius portàtils, treball en xarxa, entorns virtuals d’aprenentatge, aplicacions i programes de suport a la docència).
  • Disponibilitat per realitzar la capacitació docent per acompanyar l'itinerari de creixement personal de l'alumne i l'educador (Curs d'Aprofundiment en la Didàctica de l'Absolut, CADA).
  • Acreditació d’experiències i col·laboracions amb moviments i entitats d’educació no formal (esplai, parròquies, clubs esportius, etc.).
  • Capacitat per al treball en equip.
  • Una profunda vocació per educar, i il·lusió per les tasques quotidianes.

Si t’identifiques amb el perfil d’educador FEDAC, envia’ns el teu currículum per formar part de la nostra borsa de treball.

Pots enviar-nos la teva informació (CV inclòs) mitjançant aquest formulari, indicant-hi la zona i l’etapa que t’interessen. Per ser considerat, l’arxiu que adjuntis ha d’incloure obligatòriament el teu nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Cristina_Perez.pdf.

L’enviament del formulari pot demorar-se una breu estona. Si us plau, sigues pacient.

Formulari

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website