Cervantes, 5-15 - Cerdanyola del Vallès

936 920 884

Vine a FEDAC Cerdanyola

Vine a conèixer FEDAC Cerdanyola

FEDAC Cerdanyola és una escola oberta a l’entorn i a totes les entitats i famílies que vulguin visitar-nos per conèixer en primera persona el nostre projecte educatiu.

Estem per vosaltres sempre que ho necessiteu. Ens podeu demanar una entrevista o una visita personalitzada en qualsevol moment del curs escolar. Som, fem, estem per vosaltres!

Associació de Mares i Pares d’Alumnes

FEDAC Cerdanyola compta amb el suport de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA). L’AMPA col·labora en diferents activitats del centre i n’organitza de pròpies amb la finalitat de crear convivència entre famílies i escola.

Podeu contactar amb l’AMPA de FEDAC Cerdanyola a través del correu ampa.cerdanyola@fedac.cat.

Alumni

Sempre és bonic retrobar la nostra etapa d’infantesa i de joventut amb els companys, mestres i persones que ens han ajudat a créixer i madurar. Els exalumnes gaudiu de records entranyables, i volem reviure amb vosaltres els temps passats. És per això que desitgem mantenir el lligam amb tots vosaltres.

A FEDAC Cerdanyola volem crear una associació d'exalumnes i organitzar trobades on torneu a formar part activa de la vostra antiga escola. Necessitem tenir les vostres dades per anar-vos informant de les activitats que duem a terme.

Gràcies per formar part de la gran família FEDAC!

Quin és el perfil de l’educador de FEDAC?

Busquem educadors amb talent i passió per educar, somiadors i compromesos amb el projecte de la FEDAC i el poder transformador de l’educació per crear un món millor.

Valorem

  • Titulacions polivalents per treballar en etapes diferents.
  • Titulació o capacitació per impartir les classes en anglès (nivell B2 a educació infantil i primària, i nivell C1 a ESO i batxillerat).
  • Competència TAC (dispositius portàtils, treball en xarxa, plataformes virtuals d’aprenentatge).
  • Capacitació docent per impartir religió (DECA).
  • Acreditació d’experiències i col·laboracions amb moviments i entitats d’educació no formal (esplai, parròquies, clubs esportius, etc.).
  • Capacitat per al treball en equip. Una profunda vocació per educar, i il·lusió per les tasques quotidianes.

Si t’identifiques amb el perfil d’educador FEDAC, envia’ns el teu currículum per formar part de la nostra borsa de treball.

Pots enviar-nos la teva informació (CV inclòs) mitjançant aquest formulari, indicant-hi la zona i l’etapa que t’interessen. Per ser considerat, l’arxiu que adjuntis ha d’incloure obligatòriament el teu nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Cristina_Perez.pdf.

L’enviament del formulari pot demorar-se una breu estona. Si us plau, sigues pacient.

Formulari

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website