Cervantes, 5-15 - Cerdanyola del Vallès

936 920 884

Participa Méliès, vota els nostres curts!!!

Participa Méliès, vota els nostres curts!!!

  • 1r d’ESO es presenta al concurs Participa Méliès.
  • Han creat uns curmetratges amb efectes especials.

Participa Méliès és un concurs inspirat en la figura d’en Georges Méliès, un il·lusionista i cineasta que va crear obres com: Viatge a la Lluna (1902) o La mansió del diable (1986). Se’l coneix per ser el creador dels efectes especials.

En el seu honor, se celebra el concurs Participa Méliès, creat per la Fundació “la Caixa”. És un certament apte per a tots el públics, on es pot participar com a escola, particularment o com a entitat. En el següent vídeo promocional us fan cinc cèntims sobre qui era George Méliès i la convocatòria actual, sent aquest any la 9a edició del concurs.

Les claus del concurs

Els alumnes del primer curs d’educació secundària de FEDAC Cerdanyola han participat amb el grup classe al concurs Participa Méliès. Així que s’han presentat dos vídeos al concurs amb quatre premises clares que demanen a les bases de participació:

Els curmetratges presentats pels alumnes de 1r d’ESO poden optar a guanyar el Premi al Millor Vídeo de la categoria de secundària, batxillerat i cicles formatius otorgat pel jurat de Participa Méliès. Consisteix en un curs de cinema i un completíssim kit audiovisual per seguir explicant històries a través del cinema.

A més, en aquest certament s’opta al Premi del Públic. En aquest premi, el jurat és l’audiència. El curt que rebi més vots s’emporta de premi una càmera panoràmica 360 RICOH Theta V 4k, unes ulleres de realitat virtual ZEISS VR ONE PLUS i un suport monopeu per la càmera RICOH Theta. Així que entreu i voteu els vídeos dels alumnes de FEDAC Cerdanyola.

Atrapats

Un matí qualsevol a l’escola. Classe de llengua. Per sorpresa de tots, s’obre la porta i un repartidor fa entrega d’un paquet. Sembla que ha estat un error ja que ningú és el propietari. Tot i així, la curiositat els empeny a mirar què s’amaga a dins. El que descobreixen els transporta a un món ben diferent.

Podran tornar al món real o es quedaran atrapats

Aquesta és la trama del curt creat pels alumnes de 1r d’ESO A. Si vols descobrir què conté el paquet, entra a l’enllaç per visualitzar-lo i si vols ajudar-nos a guanyar el Premi del Públic, vota’ns!

Desperta

Un dia normal a classe de Biologia, els alumnes queden adormits per un misteriós fum màgic que entra per la porta. De sobte, set dels alumnes es desperten al Parc del Turonet convertits en elfs. Aprofitaran la seva màgia per netejar el parc que està molt brut per l’acció dels éssers humans.

Creieu que sent tan diminuts podran recollir la brossa?

Si vols saber com aconsegueixen netejar el parc els alumnes de 1r d’ESO B, entra al següent enllaç per visualitzar el curt. Aprofita per votar-nos per guanyar el Premi del Públic.

Aquest article s’ha redactat amb la col·laboració de la Laia Pérez, alumna de 1r d’ESO.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website