Cervantes, 5-15 - Cerdanyola del Vallès

936 920 884

Obrim les portes de FEDAC Cerdanyola

Obrim les portes de FEDAC Cerdanyola

Vols conèixer les 10 raons per triar la nostra escola i formar part de la nostra comunitat educativa? Obrim les portes de FEDAC Cerdanyola!

Aquest any, que compartim amb un ésser ben diminut i que ens ha fet modificar les nostres rutines, no volíem deixar de viure les Portes Obertes i descobrir-vos les 10 raons per triar l’escola FEDAC Cerdanyola:

Les portes obertes són una jornada especial que vivim amb molta il·lusió. És un dia per compartir amb les famílies que volen formar part del projecte educatiu #avuixdemà2024 i amb aquelles famílies i alumnes que ja formen part de la comunitat educativa de FEDAC Cerdanyola. Ens agrada exposar el treball tan valuós dels nostres alumnes d’educació infantil, primària i secundària i fem gala dels projectes que han realitzat amb totes les seves ganes per explorar i aprendre. Se sent contínuament un xiuxiueig de converses entranyables amb mestres i professors per intercanviar punts de vista. L’escola s’omple de vida, s’omple d’alegria per donar a conèixer tots els valors del nostre centre.

Si desitges una visita personalitzada per conèixer l’escola amb més detall, t’obrim les portes de FEDAC Cerdanyola. Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible. Per cobrir l’espera, us convidem a gaudir d’un tour virtual per les nostres instal·lacions i els 3 punts claus per les preinscripcions d’eduació infantil, primària i secundària del curs 2021-2022.

I si encara vols saber més del nostre dia a dia, segueix-nos a Instagram, Twitter i al nostre canal de Youtube!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website