Cervantes, 5-15 - Cerdanyola del Vallès

936 920 884

LEGO Education visita FEDAC Cerdanyola

LEGO Education visita FEDAC Cerdanyola

El divendres dia 12 d’abril ens va visitar el president de LEGO Education Victor Saeijs, i el seu director general, Tom Hall, i els va acompanyar una representació de l’empresa catalana Robotix. L’objectiu de la seva visita era conèixer de primera mà el nostre projecte d’innovació educativa #avuixdemà i veure de prop com treballem la robòtica a l’escola des de nivells d’ensenyament inicial fins a secundària.

Durant la seva estada, van tenir l’oportunitat d’interactuar directament amb molts dels nostres alumnes, que van demostrar un excel·lent nivell d’anglès, a més de compartir amb ells el nostre dia a dia a l’escola. Vam explicar-los les diverses propostes educatives que implementem, destacant com integrem la robòtica en els nostres projectes pedagògics.

Els vam mostrar com treballem amb tecnologies com Scratch, LEGO WeDo, LEGO Spike, així com la programació amb Microbits i plaques d’Arduino. A través d’aquests projectes, els alumnes desenvolupen habilitats essencials com la resolució de problemes, la col·laboració i la creativitat, mentre aprenen conceptes fonamentals de ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques.

A més, els visitants van poder admirar tots els projectes tecnològics STEAM que els nostres alumnes duen a terme, així com la utilització de les impresores 3D per a la seva materialització. La seva impressió va ser més que positiva, destacant no només el treball tecnològic, sinó també els diversos projectes de valor afegit com el Pla Lector, el Teatre amb S’aixeca el teló i el Treball en Valors del projecte TUtopia.

Una cosa que ens va enorgullir especialment és que van observar que els nostres alumnes transmeten felicitat i seguretat en ells mateixos, fet ens indica que estan gaudint del seu procés d’aprenentatge i que es troben en un entorn que els permet créixer tant acadèmicament com personalment.

Des de l’escola, estem immensament satisfets amb el desenvolupament de la jornada i volem felicitar a tots els nostres alumnes per la seva excel·lent predisposició i l’acollida que van brindar en tot moment als nostres convidats. La seva participació activa i el seu entusiasme són el millor reflex dels valors i l’esperit que impulsen la nostra comunitat educativa.

LEGO
CreaEscola Quality Certificate for Education Website