Cervantes, 5-15 - Cerdanyola del Vallès

936 920 884

Els Grups CREC són experiència memorable

Els Grups CREC són experiència memorable

Que la vida és un seguit d’experiències és una realitat i el que estem vivint amb els Grups CREC de l’escola és una experiència memorable. 

Al mes de novembre, infants i joves de l’escola que pertanyen als Grups CREC van desplaçar-se a l’Escola FEDAC Xarxa de Berga per trobar-se amb altres escoles FEDAC. 

Què són els Grups CREC?

Són grups dinamitzats per mestres de l’escola i monitors, entre els quals tenim alumnes i exalumnes. Un cop al mes, aquests mestres i monitors organitzen una trobada amb els petits de P3 fins a P6 en la qual treballen diferents valors al voltant de dates significatives, a partir de dinàmiques que fan pensar i remoure consciències. És un moment molt lúdic, emocionant i ple d’aprenentatges, on els infants de diferents grups comparteixen experiències enriquidores. 

Dos cops l’any, aquests infants i joves que formen els Grups CREC es troben a un centre de la nostra fundació on coneixen alumnes d’altres escoles FEDAC per seguir creixent en tots els àmbits de la persona. 

Aquests grups formen part del projecte #avuixdemà de les nostres escoles.

Per què els grups crec són experiència memorable?

L’equip que dinamitza el projecte, en aquesta primera trobada, havia preparat un munt d’activitats al voltant d’un lema: deixa volar els teus somnis. Gràcies a aquesta idea, els nostres infants van deixar-se portar per la seva imaginació i van somiar sense límits. 

Al dia següent, la tornada a la realitat va estar plena de somriures per haver viscut un dia fantàstic, engrescador i diferent. Petits i grans tornaven amb la sensació d’haver conegut gent molt especial amb la que guardar un record compartit. I les famílies van transmetre la màgia d’aquell dia. 

Felicitar-vos per la feina… Venien molt contents per haver viscut una experiència molt maca i diferent”. 

S’ho han passat pipa i han gaudit molt de conèixer altres infants que també formen part de les nostres escoles”. 

En definitiva, els grups crec són experiència memorable perquè fan que els nens i nenes quedin amb aquest record i hagin viscut moments que quedaran en la seva memòria i en el seu cor durant molt de temps. A més a més, aquesta experiència farà que els nens i nenes quan siguin més grans vulguin continuar amb aquesta experiència i ser ells i elles els que vulguin crear experiències per altres nens i nenes.

Grups Crec de totes les escoles creant experiències memorables

CreaEscola Quality Certificate for Education Website