Cervantes, 5-15 - Cerdanyola del Vallès

936 920 884

Vine al casal d’estiu!

Vine al casal d’estiu!

L’equip del casal d’estiu de FEDAC Cerdanyola portem treballant un temps per plantejar-vos un casal únic i especial, adaptat a les circumstàncies actuals i garantint que totes les activitats s’organitzaran amb les màximes mesures de seguretat i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

Aquest any tenim com a novetat, a part del casal per infantil i primària, preparem un casal especial per secundària (per infants de més de 12 anys).

Dates del casal

El casal d’estiu començarà el dia 28 de juny i acabarà el 30 de juliol, una oferta de cinc setmanes d’experiències memorables. Al setembre seguim per oferir activitats lúdiques durant dues setmanes, del dia 30 d’agost al 10 de setembre.

Com serà el casal?

El nostre casal d’estiu és ple d’experiències que treballen les emocions, que connecten amb allò viscut, que comparteixen vivències significatives, i que mobilitzen els valors de la cooperació, la solidaritat, l’ajuda mútua… Aprofitem aquest estiu per aprendre a viure de manera diferent, amb prioritats, i valors, amb més sentit del bé comú, de societat i
comunitat.

En els grups bombolla que la Direcció General de Joventut de Generalitat de Catalunya dictamini, farem jocs, representacions, esports, cançons, balls i danses, teatre, circ, manualitats i un munt d’activitats que, adaptades a la situació, ens faran viure un estiu especial.

A nivell motivacional pels grup de participants, el centre d’interès serà del casal d’infantil i primària serà la creació d’un canal de TV interactiu, farem concursos, gravarem un petit curt, descobrirem esports i artistes d’arreu del món, i farem servir la nostra imaginació i talent per guanyar en nostre Talent Show de final de casal.

El centre d’interès pel casal de secundària serà: Aventura’t amb FEDAC! Hi ha alguna manera més divertida per conèixer el medi natural que fent activitats de lleure? Rutes d’orientació, volei platja, excursions amb BTT, piscina, acampades, rocodrom, concursos de Tik Tok (interns), directes d’esports amb Twitch… Un món d’aventures que compartirem tots junts!

Els divendres seran dies especials, on gaudirem de tot el dia plegats i farem sortides properes (amb totes les mesures de seguretat). Dinarem tots junts i compartirem anècdotes.

Més sorpreses!!! Estem preparant unes colònies de 4 nits del 12 al 16 juliol, a El Pinatar (Gualba), on ens ho passarem genial. Ben aviat en tindreu més notícies!

Quotes assequibles per totes les famílies

Els nostres preus són molt ajustats per adaptar-nos al màxim a la situació de tothom:

 • El preu setmanal (Dilluns a Dijous 9h a 14h i Dv 9h a 16:30h) és de 60 € (sortides incloses).
 • El preu del menjador (Dilluns a Dijous 14h a 15:30h) és de 34 €. Menú puntual: 9€.
 • Les acollides tenen un cost de 10 € setmanals cadascuna (8h a 9h o de 15:30h a 16:30h).
 • L’acollida matí i tarda té un preu especial de 16€ la setmana.
 • I l’acollida puntual de matí o tarda: 4€.

Nivell organitzatiu adaptat a la normativa actual

 • L’entrada i sortida del casal es preveu que serà esglaonada en torns o per diferents entrades a l’escola. Això implica també l’acollida i entrada i sortida del menjador.
 • Diàriament es portarà un registre de temperatura a tots els participants i també a l’equip educatiu.
 • Es prendran mesures necessàries de desinfecció de mans.
 • L’equip de monitors i monitores rebran una formació específica en les mesures de prevenció i higiene.
 • S’assignarà el/s responsable/s de seguretat i higiene corresponent, segons indica la normativa actual.
 • S’habilitaran espais de neteja i desinfecció dels materials comuns.
 • Es crearan cartells i es delimitaran els espais per facilitar als infants i joves el distanciament físic.

Reunions informatives

La reunió informativa online dels casals es va realitzar el passat dijous dia 6 de maig, però aquí teniu l’enllaç directe a YouTube per poder visualitzar-la:

El proper dimarts dia 18 de maig a les 19h de la tarda farem la reunió especial de colònies, hi podreu accedir via online des d’aquest enllaç:


Inscripcions obertes

Ja podeu començar a fer les vostres inscripcions. Us oferim dues opcions per fer-ho, podeu descarregar el document o omplint un formulari de Google i en breu rebreu la inscripció definitiva en format pdf per entregar a l’escola amb tota la documentació demanada.

És un casal especial i amb activitats que poden variar en funció de les necessitats dels infants i l’evolució de la pandèmia.
Per a nosaltres, el més important és la seguretat del nostre casal i que els nostres infants gaudeixin de l’estiu que mereixen.

Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a través del següent correu electrònic casal.cerdanyola@fedac.cat i us donarem resposta a totes les vostres consultes.


A FEDAC Cerdanyola, som, fem i estem per tu!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website