Cervantes, 5-15 - Cerdanyola del Vallès

936 920 884

Cuando esto pase…

Cuando esto pase…

  • És el llibre solidari en el que han participat els alumnes de secundària amb els seus relats sobre el confinament.
  • L’Editorial Guante Blanco destina els beneficis de les vendes a projectes socials relacionats amb el Covid-19.

L’Editorial Guante Blanco va llançar la iniciativa de plasmar per escrit les experiències dels dies d’aillament per part dels joves i publicar els millors en un llibre titulat Cuando esto pase…, frase que s’havia d’incloure en el relat. Els alumnes de l’escola FEDAC Cerdanyola que el curs anterior (2019/2020) estudiaven primer de secundària es van engrescar amb la proposta i van escriure uns relats compartint les seves vivències i inquietuds durant el confinament de la primavera del 2020.

De tots els relats que es van enviar, van seleccionar els que més s’ajustaven a l’essència del projecte. De la nostra escola s’han seleccionat 29 històries que ja han estat publicades. El llibre està disponible al web de l’Editorial Guante Blanco i Amazon. Tots els beneficis són destinats a un fi social relacionat amb la COVID-19.

Les paraules dels autors

En Martí, la Cristina i l’Olga, tres alumnes de l’escola FEDAC Cerdanyola participants en aquesta iniciativa, han volgut escriure unes línies per expressar la seva emoció envers la notícia de la publicació dels seus relats al llibre Cuando esto pase...

Haver format part d’aquest projecte ha estat una experiència molt emocionant.

Quan ens van presentar la idea ens va semblar original plasmar els nostres sentiments sobre com ens sentíem a l’estar confinats.

La veritat és que, com érem a casa, la majoria de dies eren part de la monotonia. Per tant, el fet que ens presentessin aquest concurs va ser similar a una ràfega d’aire fresc en un dia assolellat d’estiu.

En el moment que ens van comunicar que havíem estat escollits per formar part de el llibre ens vam quedar atònits. La veritat és que ens vam esforçar a redactar els nostres textos i va ser molt reconfortant rebre tal reconeixement. Bàsicament, vam sortir de la nostra zona de confort i ens va aportar alegria.

Moltes gràcies per brindar-nos l’oportunitat de formar part d’aquest projecte!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website