Cervantes, 5-15 - Cerdanyola del Vallès

936 920 884

Jornada de portes obertes

Jornada de portes obertes

  • El dissabte 19 de febrer l’escola FEDAC Cerdanyola Obrim portes
  • Vine a conèixer el nostre projecte educatiu, no et deixarà indiferent!

Aquest any, Obrim portes! perquè les famílies pugueu conèixer la nostra realitat i pugueu sentir i veure de prop la nostra essència. 

Som una escola acollidora, innovadora i preocupada per estar al dia i a l’alçada de les circumstàncies que ens envolten i que van canviant tan ràpidament. El nostre projecte #avuixdemà neix amb la voluntat de donar resposta als reptes de la societat del segle XXI a partir de la transformació dels paradigmes que han dominat l’educació fins ara i ens plantegem revolucionar l’educació d’aquí a l’any 2024 amb una proposta educativa innovadora i de qualitat.

Com seran les portes obertes?

El proper dissabte 19 de febrer, de 10:00h a 13:00h,  s’organitzarà una visita per grups de les diferents etapes (infantil, primària i secundària) on podreu visitar la nostra escola, veure les nostres aules i les nostres instal·lacions. Serà una visita dirigida, en grups de màxim 10 persones   (reserveu hora a l’escola). Podreu passejar i visitar els diversos espais per veure els projectes diferenciadors que duem a terme a la nostra escola. 

Obrim portes! també ofereix l’opció de realitzar visites personalitzades abans del dia 19 de febrer durant l’horari escolar o fora d’aquest. Cal demanar cita prèvia per realitzar l’entrevista i es farà una visita dirigida per l’escola.

Com us demano entrevista personalitzada? 

Podeu demanar entrevista en aquest enllaç, omplint el formulari o trucant al telèfon: 936 92 08 84

Oferim visites personalitzades:

  • Matins de dilluns a divendres (durant l’horari lectiu).
  • Tardes de dilluns a divendres (durant l’horari lectiu).
  • Tardes de dilluns a divendres (després de l’horari lectiu).

Què viuré a les portes obertes de la vostra escola?

Podreu sentir l’essència de la nostra escola, viure de prop com és el nostre ambient, com cuidem els espais i els adaptem a les necessitats dels nostres alumnes. Vetllem perquè els vostres fills i filles puguin sentir l’escola com part de la seva vida, com la seva segona casa. És per això que cuidem el més mínim detall i omplim els espais i els decorem amb les seves tasques diàries, la seva ajuda i les seves propostes.

També tindreu l’oportunitat de comprovar la nostra proposta educativa innovadora: com els nens i nenes de la nostra escola treballen de manera digital, com estem adaptats a la nova època i com busquem el desenvolupament d’habilitats del nostre alumnat. Volem formar alumnes autònoms i competents que sàpiguen desenvolupar-se en situacions quotidianes que es puguin trobar i, a més, que tinguin les eines necessàries per integrar-se en un món laboral on es trobaran feines que encara no existeixen.

Quina és la vostra proposta diferenciadora respecte a les escoles de l’entorn? 

La nostra escola és una escola familiar i acollidora amb #passióxeducar. Volem que les famílies us pugueu sentir part de la comunitat educativa i que estigueu a prop del procés educatiu dels vostres fills i filles. Donem un tracte personalitzat i proper a les famílies i busquem sempre les millors solucions adaptades a tots i totes, sempre en benefici dels nostres alumnes.

Som una escola on ens renovem contínuament i ens formem per donar resposta a les necessitats del nostre alumnat i de l’entorn. Tenim en compte que la societat canvia ràpidament i necessitem ajudar als vostres fills i filles a adaptar-se a aquest ritme actual, que tinguin anhels i que siguin capaços de desenvolupar-se en aquest món sense limitacions.

Volem alumnes líders de la seva vida i de les seves pròpies decisions. Els hi donem eines i estratègies per analitzar les situacions valorant el camí més adient per aconseguir les seves metes en benefici propi i dels altres.

Quan haig de fer la preinscripció? 

El procés de preinscripció pel curs 2022-2023 es durà a terme del 7 al  21 de març. L’escola us facilitarà la documentació necessària per fer la preinscripció.

Com puc inscriure al meu fill o filla a la vostra escola?

Per inscriure al vostre fill/filla haureu de completar el procés de preinscripció mitjançant la documentació que l’escola us faciliti.

Una vegada us hagin adjudicat la plaça, l’escola us demanarà els documents necessaris per fer la inscripció, però podeu consultar el procés de manera més concreta en aquest enllaç.

Obrim portes!
CreaEscola Quality Certificate for Education Website