Cervantes, 5-15 - Cerdanyola del Vallès

936 920 884

Arriba la primavera i gaudim dels entorns

Arriba la primavera i gaudim dels entorns

Casualitat o no, arriba la primavera acompanyada de bon temps. Així que hem aprofitat aquesta onada d’aire renovat per explorar diferents entorns. Mar i muntanya, parcs, granges i laberints, una mica de cada

Educació infantil

Els més petits de l’escola visiten la Granja Aventura Park a Viladecavalls. Després d’estar ben atents a les explicacions dels monitors, han participat en un recorregut per la granja per descobrir i conèixer el món dels animals, així com les seves curiositats. Diversió, educació i noves experiències garantitzades!

Educació Primària

Primer cicle d’educació primària es diverteix jugant amb les figures gegants del Parc Francesc Macià a Malgrat de Mar.

Aprofitant que arriba la primavera i els espais estan plens de verd, els nens i nenes de cicle mitjà, visiten el Parc del Laberint d’Horta a Barcelona i s’endinsen en els enigmes d’un Scape Room preparat pels mestres de l’escola.

Una escapada a les platges de Sitges i un concurs de #creaactivitat a la sorra, és l’experiència que van viure els alumnes de cicle superior de primària.

Educació Secundària

Per acomiadar el trimestre, els alumnes de primer cicle de secundària s’endinsen al Parc Natural de Collserola per gaudir d’un recorregut envoltats de naturalesa i d’un matí de jocs.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website